Pages

28 Şubat 2012 Salı

Hitler'e Silahı Kim Sattı



Yıllardır konuşulan büyük Yahudi sermaye güçleri ile Hitler arasında olan ilişkiler ile ilgili bir bilgiyi aktaralım.. Gerçekliğini ise hep beraber paylaşalım?

Yahudiler yalnızca ekonomilerini finanse ettikleri ülkelerin siyasetlerini kontrol altına alıp savaşa sürüklemek suretiyle değil, aynı zamanda doğrudan silah üretimini tekellerinde tutarak da savaşlara gerekli zemini hazırlamışlardır. Son yüzyılda en meşhur dev silah üreticileri; Almanya'da KRUPP, ABD'de ise BARUCH.

Krupp ailesi, Almanya'yı silahlandırarak II.Dünya Savaşı'nın patlak vermesinde büyük rolü oynayan Yahudi silah üreticisidir. (Gustav Krupp Hitler ile birlikte)
Krupp, Hitler'in iktidara getirilmesi için diğer Yahudi sanayicilerle birlikte en büyük gayreti gösterenlerden biridir. Hitler'in istediği zaman yararlanabileceği özel bir harcama fonu kurulmasına ön ayak olmuştur. Krupp, Hitler'in seçim kampanyasına finansal destek sağlamış ve Hitler'in iktidara gelmesinden sonra da hükümetin ekonomik danışmanı olarak göreve başlamıştır. Hitler'in iktidara geldiği 1933'ten, savaşın sona erdiği 1946 senesine kadar Krupp net karını %433 oranında arttırmıştır.

Ülkeyi savaşa sürüklerken bile ceplerini düşünüyorlar.

KRUPP VE BARUCH

Almanya'da ki Yahudi sermayeli silah şirketi Krupp'un yanı sıra, Amerika'da da diğer bir Yahudi kapitalist, dünya silah sanayisinin en büyük üretimini elinde tutan Bernard Baruch de Hitlere finansal kaynak sağlamıştır. 20.yy'ın en büyük silah tüccarlarından olan Baruch da, diğer bütün meslektaşları gibi Yahudiydi. Baruch 1914'te ABD'deki 246 silah fabrikasından 243'ünün sahibi olmak gibi bir rekoru elinde tutmaktaydı.

O yıllarda I.Dünya Savaşı esnasında ABD Savaş Endüstrisi Başkanlığı yapmış, aynı zamanda birçok Avrupa ülkesinin silahlanmasında önemli katkılarda bulunmuştur. Hitlere de büyük destek vermiştir. Hitler'in seçim kampanyasına oldukça büyük finansal kaynak ayırmıştır. Savaş zamanında da Hitlere büyük kaynak aktarmıştır. Aynı zamanda Atom Bombası'nın üretiminden patlatılmasına kadar tüm aşamalarını idare ve finanse etmiştir. Ek olarak, Yahudi devletinin kurulmasında da büyük rol oynamış ancak Yahudi devletinin kurulmasının nihai hedef değil, amaçlarının yalnızca ilk kısmıydı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder